home Informatie Aanbiedingen Ramsj 2ehands Nieuwsbrief Inkoop Bestelinfo
MOBIELLaatst bijgewerkt 19-8-2017

een keuze uit ons assortiment

1   2   3   4   5   6   


Gustav Klimt. Complete Paintings


Tobias G. Natter


gebonden, 604 pagina's


250 x 340 mm


€ 49,99


Bestel


Deze verkleinde uitgave van ‘the complete works’ ( oorspronkelijke prijs € 150) is een catalogus van alle schilderijen van Klimt en bevat alle bekende correspondentie: 231 brieven, kaarten en andere documenten.

Speciaal voor deze uitgave werden nieuwe foto’s gemaakt van zijn beroemde Stoclet-fries. Aan deze baanbrekende monografie werkten tien auteurs mee onder redactie van Tobias G. Natter, directeur van het Leopold Museum in Wenen.


Nietzsche - Een visuele introductie


Laurence Gane & Piero


flexi, 176 pagina's


125 x 178 mm


€ 6,95Bestel


Friedrich Nietzsche, die in 1899 zijn verstand verloor en een oud paard omhelsde dat door zijn eigenaar werd afgeranseld, is zonder meer een van de belangrijkste en invloedrijkste maar ook meest ondoorgrondelijke en controversiële denkers van de afgelopen 150 jaar.


Zijn werk is berucht moeilijk, vaak tegenstrijdig en duister. Hij liep duidelijk vooruit op existentialisme, psychoanalyse, deconstructivisme en postmodernisme. Hij was een meester in de filosofische soundbite, het aforisme, en uitspraken als ‘God is dood’ en ‘Dat wat me niet doodt, maakt me alleen maar sterker’ hebben hem beroemd gemaakt – maar zat er systeem in zijn waanzin?


Dit boek, briljant geïllustreerd door Piero, toont niet alleen zijn onverschrokken kritiek op ijdelheid, religie, nationalisme en de filosofie zelf, maar onthult ook een verbluffend scherpe diagnose van de kwalen van de 21e eeuw.


Een controversiële reis langs de ideeën en uitspraken van een van de grootste filosofische oproerkraaiers van de 20e eeuw.


Tekenen en illustreren - helen Birch - € 7.95


Tekenen en illustreren

Helen Birch

flexi, 224 pagina's

180 x 135 mm

€ 7,95

Bestel

In dit laagdrempelige boek staat het plezier in tekenen centraal. Het afgebeelde werk van talloze kunstenaars en de vele tips en adviezen inspireren tot het ontwikkelen van eigen ideeën. Ga op zoek naar nieuwe materialen en ontdek de eindeloze mogelijkheden. De speelse, karakteristieke, grappige en grillige illustraties in dit boek werken aanstekelijk en dagen uit om zelf te experimenteren met nieuwe media en stijlen.

1001 Schilderijen die je gezien moet hebben1001 Schilderijen die je gezien moet hebben - nieuwe editie


Stephen Farthing


gebonden, 960 pagina's


170 x 215 mm


€ 19,95


Bestel


Deze onmisbare, beeldende en verrassende gids geeft een vlijmscherpe dwarsdoorsnede van de geschiedenis van de schilderkunst.


Dit overzicht begint bij de muurschilderingen van de oude Egyptenaren en eindigt bij de nieuwste hedendaagse doeken, waardoor het niet alleen veelomvattend maar ook een bron van schoonheid is.


Hier staan 1001 van de boeiendste, fascinerendste, belangrijkste, verrassendste, meest controversiële en meest gedenkwaardige kunstwerken aller tijden afgebeeld.


Meer dan vierhonderd van de afgebeelde werken zijn in de twintigste en eenentwintigste eeuw vervaardigd; sommige werken zijn net ontdekt in moderne galerieën.


De onderhoudende teksten zijn geschreven door een internationaal team van kunstenaars, conservators, kunstcritici en verzamelaars, en geven informatie over de schilderijen en hun schilders.
1000 Lights


Charlotte & Peter Fiell


gebonden, 640 pagina's


140 x 195 mm


€ 14.99Bestel


Dit boek is een inspirerend naslagwerk en beschrijft de beste onwerpen voor lampen uit de 20ste eeuw.


1000 Lights bevat een adembenemende selectie van meer dan 1000 lampen. De interessantste elektrische verlichting van de 20e eeuw, van Tiffany’s prachtige glas-in-loodlampen en compleet bizarre ontwerpen van de late jaren zestig en zeventig tot de nieuwste hightech ledlampen, worden chronologisch per decennium gepresenteerd. Alle belangrijke stijlen komen aan bod - arts & crafts, art nouveau, art deco, modern movement, De Stijl, naoorlogs, pop, radicaal, postmodern en hedendaags.


Dit ultieme handboek is een must voor verzamelaars en designliefhebbers.


Anatomie in 30 seconden


Gabrielle M. Finn


Gebonden, 160 pagina's


190 x 235 mm


€ 9,95


Bestel


We kennen allemaal het verschil tussen ogen en ellebogen, maar wat zijn het axon, de basale ganglia of de eilandjes van Langerhans? Waar bevinden ze zich en wat is hun functie? Met dit boek leert u uw lichaam beter kennen, vanbinnen en vanbuiten, door het lezen van 50 korte hoofdstukken.


Anatomie in 30 seconden laat zien hoe het menselijk lichaam werkt. Of u nu interesse heeft in geneeskunde of biologie, kunstenaar of atleet bent, of gewoon graag wilt weten wat uw huisarts bedoelt wanneer hij het heeft over ‘plexus’ of ‘humerus’, dit is de snelste manier om uw lijf te doorgronden. Zo ontdekt u bijvoorbeeld hoe de huid is opgebouwd.


Alles is tot in detail ontleed, van de botten tot de hersenen. Het resultaat van deze ontleding is telkens een samenvatting van 30 seconden, 300 woorden en 1 afbeelding. Zo doorgrondt u de elementaire structuren van het lichaam.


De inhoud wordt ondersteund met duidelijke infographics en een aantal biografieën van medische pioniers, tijdlijnen en 160 pagina’s overzichten.
Fritz Kahn. Infographics PioneerUta and Thilo von Debschitz


INT


gebonden, 526 pagina's


140 x 195 mm


€ 14,99


Bestel


Als we kijken naar het werk van het vergeten genie Fritz Kahn krijgen we een fascinerende blik op de geboorte van de information graphic.


Kahn (1888-1968) werd uit zijn geboorteland Duitsland verjaagd door de nazi’s. Hij was arts en wetenschapper en zijn grootste werk, een beeldtaal voor grafische informatievoorziening, is een belangrijke inspiratiebron die nog steeds wordt geraadpleegd door wetenschappers, grafisch vormgevers, studenten en iedereen die geïnteresseerd is in grafische uitingen van ideeën.


Deze monografie- nu in verkleinde versie -bevat 350 illustraties met uitgebreide bijschriften en laat het beste werk van Kahn zien.


handletteren


Handletteren


Thy Doan


paperback, 144 pagina's


230 x 180 mm


€ 7,95


Bestel


In dit boek vind je talloze lettertypes van letterkunstenaars om mee te experimenteren. Op de vele oefenbladzijden kun je letters combineren en uitproberen welke je het beste liggen. De vele voorbeelden bieden daarnaast een bron van inspiratie om zelf een alfabet te ontwerpen. Al zijn er een paar richtlijnen, handletteren biedt je de vrijheid om een werk helemaal naar je hand te zetten en er intens plezier aan te beleven.


Man Ray


Manfred Heiting


INT


Paperback, 252 pagina's


210 x 275


€ 19,99


Bestel
Man Ray (1890-1976) is zonder twijfel een van de origineelste kunstenaars van de 20ste eeuw.


Zijn revolutionaire naaktstudies, modefoto’s en portretten luidden een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van de fotografie in.


Hij werd geboren in Philadelphia en begon zijn artistieke carr’ère in New York. In 1921 verhuisde hij naar Parijs, waar hij enthousiast werd verwelkomd in de dadaïstische en surrealistische kringen.


Man Ray experimenteerde onvermoeibaar met nieuwe fotografietechnieken, zoals meervoudige belichting, rayografie en solarisatie.


Zijn erotische, speelse en soms sinistere composities tonen ongewone lichamen en objecten: vreemde, opvallende beelden die onze perceptie van de realiteit omverwerpen.


Kalligrafietechnieken - een geïllustreerde handleiding voor kalligraferen & handletteren


Diana Hardy Wilson


paperback, 192 pagina's


220 x 220 mm


€ 9,95


Bestel


Uitgebreide, rijk geïllustreerde stap-voor-stap gids van de belangrijkste technieken voor kalligarfie en handletteren, van Romeinse kapitalen en uncialen tot gotische schriften, italic en zwelschrift.


Inspirerende werken van vooraanstaande kalligrafen en handletterdesigners laten zien welke kalligrafische stijlen en technieken het beste bij bepaalde onderwerpen passen.


Uitgebreide informatie over de grondbeginselen van het ontwerpen van letters en van de benodigde materialen en gereedschappen.


Een onmisbare leidraad voor iedere beginnende of gevorderde kalligraaf of handletteraar met ambities.

ISBN 978-90-8998-807-2


Creatieve fotografie - technieken en tips van 100 topfotografen


Paul Lowe


Flexiband, 282 pagina's


€ 14,95


Bestel


Waarom blijven sommige foto’s u altijd bij? Soms komt dat door het onderwerp, maar veel vaker dankt een foto zijn tijdloze kwaliteit aan de vaardigheid van de fotograaf.


Dit boek laat u honderd iconische foto’s zien van de beste fotografen ter wereld en analyseert hoe zij te werk zijn gegaan, zodat u de kunst kunt afkijken.


Creatieve fotografie is thematisch opgebouwd, overschrijdt de grenzen van de traditionele genres en beschrijft de techniek achter opvallende portretten, ongebruikelijke landschappen, onthullende reportages en onvergetelijke modefoto’s.


Dit boek is onmisbaar voor professionals, maar ook amateurfotografen kunnen inspiratie opdoen. Het brede historische en mondiale bereik maakt het tot een onmisbare introductie in de rijke geschiedenis en praktijk van de fotografie


Veganistisch koken-C Steen-LIBRERO


Veganistisch koken


Celine Steen en Joni Mari Newman


paperback, 272 pagina's


140 x 203 mm


€ 9,95


Bestel

Veganistisch koken is je geheime wapen om van elk denkbaar recept een verrukkelijk ‘geveganiseerd’ succes te maken ? snel en efficiënt. Zoek gewoon het niet-veganistische recept dat je wilt vervangen op, en het deskundige team bestaande uit Celine Steen en Joni Mari Newman legt nauwkeurig uit welke veganistische vervangingen je het best kunt gebruiken. Daarbij vertellen ze hoe je het recept vervolgens maakt zonder concessies aan de smaak te doen, met als resultaat gerechten die niet alleen overheerlijk maar ook gezonder zijn.


Dit boek bevat meer dan 200 vervangingen en recepten met stapsgewijze instructies om alles van boter en spek tot gelatine en kaas te vervangen. Ook vind je gezonde vervangingen om in plaats van gluten, suiker, vet en soja te gebruiken, waardoor je elk recept kunt aanpassen aan je dieeteisen.

Helmut Newton - Work - Taschen - Manfred Heiting € 19.99


Helmut Newton - Work


Manfred Heiting


INT


gebonden, 280 pagina's


217 x 273 mm


€ 19,99


Bestel

Een overzicht van de provocerende, spraakmakende foto´s van Newton die een heel genre in de fotografie heeft geïnspireerd. Helmut Newton is vooral bekend om zijn verbazingwekkende modefoto´s, die generaties fotografen de weg wezen, en zijn naaktmodellen en portretten van beroemdheden.

Helmut Newton Work zal vooral interessant zijn voor diegenen die de gelimiteerde editie Sumo van Newton heel graag wilden hebben, maar zich dat niet konden veroorloven.
Nieuwe aangebouwde ruimten - inspiratie voor duurzame uitbreiding van bestaande woningen


Francesc Zamora


gebonden, 336 pagina's


225 x 260 mm


€ 19,95Bestel


Bestaande gebouwen blijken voldoende flexibel te zijn om tegemoet te komen aan onze veranderende behoeften en onze leefomgeving nieuw leven in te blazen.


Bij de aanpassing van oude woonhuizen aan onze moderne levensstijl wordt vaak tegelijk gekozen voor uitbreiding van het pand, voor een groter vloeroppervlak en een verbeterde functionaliteit. Van het enorme scala aan nieuwe materialen en technologieën die worden toegepast bij nieuwbouw

kan ook optimaal geprofiteerd worden bij de aanpassing  en het behoud van historische panden.


De projecten in dit prachtig geïllustreerde boek laten zien hoe goed uitgevoerde aanbouwen de originele woning niet overheersen maar juist schitterend aanvullen op moderne, duurzame wijze.

Jheronimus Bosch. Het Complete Werk-Jubileum XL-editieTASCHEN-€ 29.99


Jheronimus Bosch. Het Complete Werk

Stefan Fischer, Ute Kieseyer, Dr. Petra Lamers-Schuetze

gebonden, 300 pagina's

240 x 327 mm

€ 29,99

Bestel

Speciale jubileumuitgave van de XL-editie in verband met de tentoonstelling Jheronimus Bosch. Visioenen van een genie in het Noordbrabants Museum, die van 13 februari t/m 8 mei 2016 te zien was

Deze monografie presenteert het complete oeuvre van Bosch en toont het enorme compositorische bereik van de kunstenaar en de meest bizarre en complexe details met paginagrote reproducties  en overvloedige details. Onder leiding van kunsthistoricus en Boschkenner Stefan Fisher verkennen we allerlei fascinerende elementen die alle taferelen bevolken, van hybride wezens tussen mens en dier en een beeldend gebruik van spreekwoorden en gezegden. In deze uitgave wordt veel aandacht besteed aan Bosch’ allerberoemdste werk, het betoverende, angstaanjagende drieluik Tuin der Lusten

Geheimtaal en decodering - J. Gomez - Librero - € 9.95


Keuzes en strategieën

Jordi Deulofeu

gebonden, 144 pagina's

190 x 235 mm

€ 9,95

Bestel

Al tijdens onze eerste schooljaren komen we in aanraking met ­priemgetallen. Ondanks de mythe zijn ze in feite niet zo ­complex als ze lijken. Om te kunnen begrijpen wat priemgetallen zijn, ­hoeven we alleen maar een getallensysteem te kennen en de vier ­rekenkundige basisbewerkingen uit te kunnen voeren. Toch vormen ­priemgetallen een van de boeiendste uitdagingen in de geschiedenis van de ­wetenschap. Wie geïnteresseerd is in de wiskunde, komt ze ­ongetwijfeld tegen en raakt erdoor gefascineerd.

De invloed van priemgetallen is niet alleen binnen de wiskunde ­merkbaar. Ongemerkt hebben priemgetallen op allerlei domeinen van ons dagelijks leven een plekje veroverd. Zo worden ze bijvoorbeeld ­ingezet bij de bescherming van computers, bankoverschrijvingen en het veilig kunnen bellen met een mobiele telefoon – ze zijn van ­wezenlijk belang voor onder andere computerbeveiliging.

Granny squares - 30 tassen - € 9.95 - librero


Granny squares - 30 tassen

Margaret Hubert

paperback, 128 pagina's

217 x 217 mm

€ 9,95

Bestel


Dit fantastische boek boordevol creatieve projecten is het resultaat van een passie voor granny squares gecombineerd met een liefde voor handtassen. Het is een ode aan de granny square. Margaret Hubert heeft tassen ontworpen voor elke gelegenheid en in allerlei vormen en maten. Gebruik het garen dat aangegeven staat bij het patroon of kies zelf een garen van dezelfde dikte voor uw eigen unieke project. Ter inspiratie bevat dit boek tien prachtige ontwerpen voor granny squares en bij elke square vindt u de patronen voor drie heel verschillende tassen. Er zijn kleine amulettasjes, ruime rugzakken en er is zelfs een aktetas voor mee naar kantoor. U kunt meteen aan de slag met deze tassen voor elke gelegenheid!

100 Interiors Around the World-TASCHEN


100 Interiors Around the World

INT

gebonden, 720 pagina's

240 x 316 mm

€ 39,99

Bestel

In deze speciale jubileuemeditie zijn bijzondere en inspirerende interieurs uit de hele wereld bij elkaar gebracht. Een fotoselectie van 100 bijzonder ingerichte huizen in o.a. Argentinië, China, Cuba, Frankrijk, Griekenland, Indonesië, Italië, Japan, Marokko, Verenigde Staten, Zuid-Afrika, Spanje en Turkije. Alle stijlen zijn vertegenwoordigd, van minimalisme tot stedelijk eclecticisme. Wat deze optrekjes bindt is de authenticiteit, de liefde voor het detail en de uitbundige individuele expressie die nooit uit de mode zal raken.
Geheimtaal en decodering - J. Gomez - Librero - € 9.95


Priemgetallen

Enrique Gracián

gebonden, 144 pagina's

190 x 235 mm

€ 9,95

Bestel


Al tijdens onze eerste schooljaren komen we in aanraking met ­priemgetallen. Ondanks de mythe zijn ze in feite niet zo ­complex als ze lijken. Om te kunnen begrijpen wat priemgetallen zijn, ­hoeven we alleen maar een getallensysteem te kennen en de vier ­rekenkundige basisbewerkingen uit te kunnen voeren. Toch vormen ­priemgetallen een van de boeiendste uitdagingen in de geschiedenis van de ­wetenschap. Wie geïnteresseerd is in de wiskunde, komt ze ­ongetwijfeld tegen en raakt erdoor gefascineerd.

De invloed van priemgetallen is niet alleen binnen de wiskunde ­merkbaar. Ongemerkt hebben priemgetallen op allerlei domeinen van ons dagelijks leven een plekje veroverd. Zo worden ze bijvoorbeeld ­ingezet bij de bescherming van computers, bankoverschrijvingen en het veilig kunnen bellen met een mobiele telefoon – ze zijn van ­wezenlijk belang voor onder andere computerbeveiliging.Het scheikundeboek

Derek B. Lowe

gebonden, 528 pagina's

195 x 220 mm

€ 19,95

Bestel

Dit boek biedt een chronologische reis langs 250 intrigerende mijlpalen uit de geschiedenis van de scheikunde, van pakweg 500.000 v. Chr. Tot heden, aangevuld met een blik in de toekomst. Het boek begint met de vorming van kristallen. Daarna gaat het voorwaarts in de tijd om de ontwikkeling van de kennis op het gebied van de chemie te zien veranderen, in een duizelingwekkende ontwikkeling.

De auteur gaat tijdens deze tijdreis in op uiteenlopende onderwerpen als toxicologie, Daltons atoomtheorie, superkritische vloeistoffen, daguerreotype en de algemene gaswet, maar ook fosfaatkunstmest, röntgendiffractie, de maillardreactie en de strutuur van DNA komen aan de orde.

Met aanstekelijk enthousiasme laat de auteur u kennismaken met fascinerende wereld van de scheikunde, die een onvoorstelbaar grote invloed heeft op ons dagelijks leven.

Pink Floyd (bijgewerkte editie)-Hugh Fielder Librero € 19.95


Pink Floyd (bijgewerkte editie)

Hugh Fielder

gebonden, 240 pagina's

€ 19,95

Bestel


Pink Floyd etaleert de dramatische en kleurrijke historie van de populairste psychedelische band die de wereld ooit heeft gekend. Vanaf het vroege begin in Cambridge tot de onvergetelijke opnamen van Dark Side of the Moon en de uiteindelijke breuk tussen de bandleden: dit is het eerste complete geïllustreerde verhaal van Pink Floyd. Ontdek de geheimen achter de songs, volg de ontwikkeling van de legendarische lichtshows en mega-opblaaspoppen, de bittere geschillen en nog veel meer. Met een volledige discografie en ruim tweehonderd foto’s geeft dit boek de lezers een goed beeld van het leven achter een van de meest revolutionaire bands aller tijden.

Cartoonanimatietekenen - € 9.95


Cartoonanimatietekenen

Preston Blair

paperback, 216 pagina's

260 x 230 mm

€ 9,95

Bestel

In dit boek leert u hoe u uw animatiefiguur ontwikkelt en hem een eigen karakter geeft, hoe u moet omgaan met perspectief, hoe u bewegingen levensecht weergeeft en hoe u door mimiek en lichaamstaal emoties kunt uitdrukken. Alles over inkleuring, achtergronden, storyboards en synchronisatie.


De complete gids voor tekenen & schilderen -Librero -€ 19.95


De complete gids voor tekenen & schilderen

Kate Wilson

gebonden, 288 pagina's

228 x 260 mm

€ 19,95

Bestel

Dit omvangrijke teken- en schilderboek bevat talloze duidelijke instructies, interessante kunstenaarsprofielen en inspirerende galeries. Het is een zeer praktisch, toonaangevend handboek waarin tijdloze technieken, de beste materialen en de nieuwste ideeën worden beschreven om schitterende kunstwerken te maken. De grondbeginselen van tekenen en schilderen worden beschreven, van pen en inkt tot olieverf en acryl, en dit handboek laat zelfs zien hoe u bepaalde effecten met teken-apps kunt simuleren. Dit boek biedt alles wat u nodig hebt om dynamische, fantasierijke kunstwerken te maken.


1001 Ideeën-LIBRERO


1001 Ideeën


Robert Arp


gebonden, 960 pagina's


170 x 217 mm


€ 19,95


Bestel

1001 ideeën die ons denken veranderd hebben! is een uitgebreide gids met de interessantste en creatiefste ideeën met betrekking tot uiteenlopende onderwerpen op politiek, maatschappelijk, kunstzinnig, religieus, wetenschappelijk, architectonisch, psychologisch en filosofisch gebied. Iedereen met een onderzoekende geest vindt hier een schat aan stimulerende gedachten, afkomstig van de oude wijsgeren Confucius en Plato tot de scherpe denkers van vandaag.De nieuwe breibijbel-D. Tomkies-Ezelsoor Breda-€ 9.95


De nieuwe breibijbel

Debbie Tomkies

paperback, 192 pagina's

190 x 245 mm

€ 9,95

Bestel

Dit uitgebreide overzicht bevat maar liefst 250 verschillende patronen. Ze zijn onderverdeeld in 11 soorten, dus of u nu zoekt naar combinaties van recht en averecht, kantpatronen, structuurpatronen, kabels of kleurenwerk – hierin vindt u ze allemaal. Tevens staat het boek boordevol praktische informatie over garens en breinaalden, basissteken, stekenverhouding en telpatronen. Door de combinatie van geschreven instructies en heldere illustraties is dit het perfecte naslagwerk voor het leren van nieuwe technieken en het ophalen van uw breikennis.

100 Contemporary Wood Buildings-Taschen-€ 39.99


100 Contemporary Wood Buildings

Philip Jodidio

INT

gebonden, 656 pagina's

240 x 305 mm

€ 39,99

Bestel


In 100 Contemporary Wood Buildings is te zien dat hout, hoewel mogelijk het oudste, ook een van de meest moderne bouwmaterialen is. Dankzij computergestuurde ontwerptechnieken kan hout op verbazingwekkende nieuwe manieren bewerkt worden. Hout is zo hedendaags als maar zijn kan, economisch, ecologisch en van nature warm.

Knopen - Geoffrey Budworth en Jason Dalton -  Librero € 9.95


Knopen


Geoffrey Budworth, Jason Dalton


gebonden, 320 pagina's


137 x 162 mm


€ 9,95


Bestel

Knopen leggen is niet alleen leuk om te doen, het is ook bijzonder praktisch in allerlei situaties, zowel binnen als buiten.

Dit boek laat zien welke knopen geschikt zijn in welke situatie en hoe ze gelegd moeten worden – of het nu is om een vlieg aan te binden om op forel te vissen, een boot af te meren, een hangmat te repareren, een vracht op een imperiaal vast te sjorren of voor een reddingssituatie.

De knopen in dit boek variëren van de traditionele chauffeurssteek, de beulsknoop en de handige dievensteek tot meer recente uitvindingen als de vice versa, de boaknoop en de ijspegelsteek.

De knopen zijn verzameld en beschreven door twee experts op knopengebied.

Dit onmisbare handboek legt met tekeningen en beschrijvingen stap voor stap uit hoe u meer dan 200 praktische knopen, gegroepeerd volgens knoopmethode, legt:

- verbindingsteken
- lussen
- steken
- sjorringen en trossen
- stopperknopen, takelingen


Engelen - Librero -  € 4.95


Engelen

Francis Melville

paperback, 128 pagina's

190 x 245 mm

€ 4,95

Bestel

Over het algemeen worden engelen gezien als gevleugelde wezens die tussen de hemel en de aarde bemiddelen, maar in feite zijn het zuiver spirituele wezens die in elke vorm die zij zich wensen kunnen verschijnen. In de joodse, christelijke en islamitische leer wordt gewag gemaakt van engelen die van God gezonden boodschappen aan de mensen brengen en hun op elk gebied behulpzaam zijn. Met gebruikmaking van de traditionele en mystieke engelenleer neemt dit inspirerende boek u mee door de geschiedenis van de engelen en verhaalt over de krachten en speciale eigenschappen van de geliefdste engelen. Het onderzoekt de vele functies en manifestaties van de engelen: als boodschapper en bemiddelaar, en als beschermer en metgezel.

omhoog

1   2   3   4   5   6