home Informatie Aanbiedingen -Ramsj- 2ehands Nieuwsbrief Inkoop Bestelinfo


In dit zoekvak kunt u ons aanbod Taschen -  Librero en onze ramsj, op sleutelwoord doorzoeken

MOBIEL
Laatst bijgewerkt 13-01-2019

1   2   3   4   5   6

Annie Leibovitz: The Early Years, 1970-1983

Annie Leibovitz

gebonden, 200 pagina's

222 x 270 mm

€ 39,99

Bestel


Annie Leibovitz begon als fotograaf aan het begin van de jaren zeventig, wat een vluchtige en hectische tijd was in Amerika.

De grenzen tussen journalisten en de beroemdheden die ze voor de camera wilden hebben moesten nog getrokken worden, dus ze had toegang die nu als ongebruikelijk zou worden beschouwd.

Deze unieke collectie biedt een levendig beeld van de ontwikkeling van Leibovitz als kunstenaar en van een cruciaal tijdperk.

Al meer dan een halve eeuw neemt Annie Leibovitz cultuurbepalende foto's. Haar portretten van politici, artiesten, atleten, zakenmensen en royalty vormen samen een afspiegeling van onze tijd, en zijn nadrukkelijk in ons collectieve bewustzijn aanwezig, door zowel de eigenheid van hun onderwerpen als de onnavolgbare stijl van Leibovitz.


The little Book of Iron Man

Roy Thomas

INT

paperback, 192 pagina's

119 x 166 mm

€ 7,99


The little Book of the incredible Hulk

Roy Thomas

INT

paperback, 192 pagina's

119 x 166 mm

€ 7,99


The little Book of X-Men

Roy Thomas

INT

paperback, 192 pagina's

119 x 166 mm

€ 7,99

 

                           

Bestel   Bestel    Bestel              

Met granaatscherven dicht bij zijn kloppende hart is zijn ijzeren superpak, het enige wat miljardair Tony Stark in leven houdt. Helaas voor de slechteriken maakt het hem ook een verwoestend wapen tegen het kwaad. Zijn gevechten tegen de grootste dreigingen zijn in deze uitgave te vinden, met 192 bladzijden vol iconische Iron Manbeelden en tekst van striplegende Roy Thomas, (auteur van 75 Years of Marvel Comics: From the Golden Age to the Silver Screen.


Bruce Banner kan niet inschatten wanneer hij de Hulk wordt. Volg zijn weg van de vernietiging in deze uitgave, met 192 bladzijden vol iconische Hulkbeelden en tekst van striplegende Roy Thomas, auteur van 75 Years of Marvel Hulk is. J

Zij waren mutanten die leefden in een wereld die hen haatte en wantrouwde! Het was hun missie om andere mutanten te vinden, te beschermen en op te leiden, hoewel dit er vaak toe leidde dat ze juist die mensen aan het redden waren die de wereld van hen wilden verlossen. Laat je meevoeren door dit epische, menselijk- mutantendrama in deze uitgave, met 192 bladzijden vol iconische X-Menbeelden en tekst van striplegende Roy Thomas, auteur van 75 Years of Marvel Comics: From the Golden Age to the Silver Screen.

Geschiedenis van Heavy Metal

Axl Rosenberg, Christopher Krovatin

gebonden, 288 pagina's

276 x 248 mm

€ 19,99

Bestel

Sinds heavy metal bestaat, is het het meest harde genre in de popmuziek.

In dit boek geven de schrijvers van het populaire en altijd controversiële blog MetalSucks een overzicht van de bloedstollende geschiedenis en cultuur van de metal gezien vanuit de superfan.

Vanaf de goede ouwe tijd van Black Sabbath en Led Zeppelin tot nieuwe stromingen als Doom Metal en Djent delen ze met humor hun filosofische inzichten en ventileren ze benevelde meningen die de volgende ochtend niet helemaal waar meer hoeven te zijn.

Compleet met foto’s en exclusieve interviews met een aantal van de grootste veteranen en aankomende talenten.

Een boek waar zowel de halfbakken fan als de ware headbanger buiging voor maakt.

Anatomie van tai chi

Loretta Wollering

paperback, 192 pagina's

215 x 267 mm

€ 9,99

Bestel


Tai chi is meer dan alleen een goede manier om je lichaam te trainen. Het stelt je in staat te ontspannen en lichaam en geest te herstellen en verjongen.

Verbeter je kracht, coördinatie en flexibiliteit met tai chi.

Geometrie in de kunst - 978-90-8998-498-2 Librero


Geometrie in de kunst


David Wade


gebonden, 410 pagina's


160 x 195 mm


€ 9,99


Bestel


Dit boek gaat in op de invloed van het platonisme binnen de kunst. Elke studie van het platonisme moet beginnen met het in kaart brengen van de oorsprong en alle transformaties ervan, en van de manier waarop deze denkwijze zijn stempel drukte op het Europese intellectuele leven.


Geometria schetst eerst de grondbeginselen en de belangrijke bijdrage daarvan aan de latere klassieke wereld. Daarna de zwakke, maar hardnekkige invloed van het platonisme op het middeleeuwse denken en zijn opleving in de Italiaanse renaissance, en tot slot de manier waarop deze ideeën werden aanvaard en aangepast in de rest van Europa.


Amy Winehouse by Blake Wood

INT

gebonden, 200 pagina's

210 x 275 mm

€ 29,99

Bestel

Fotograaf Blake Wood ontmoette Amy Winehouse op het hoogtepunt van haar carrière en twee jaar lang waren ze onafscheidelijk.

Deze collectie met 150 kleuren- en zwart-witfoto’s legt hun tijd samen vast en omvat privémomenten in Londen, Parijs en Saint Lucia.

De foto’s tonen een zeldzame en lichtere kant van deze fantastische zangeres en vormen een intiem eerbetoon aan Winehouse zoals ze zichzelf wilde zien.

‘Dit is geen kommer-en-kwel-en-toen-ging-ze-dood-verhaal. Er waren fantastische heldere momenten te midden van de chaos en dat is wat ik zie in deze beelden.’ – Blake Wood

De nieuwe breibijbel

Debbie Tomkies

paperback, 192 pagina's

190 x 245 mm

€ 9,99

Bestel

Dit uitgebreide overzicht bevat maar liefst 250 verschillende patronen. Ze zijn onderverdeeld in 11 soorten, dus of u nu zoekt naar combinaties van recht en averecht, kantpatronen, structuurpatronen, kabels of kleurenwerk – hierin vindt u ze allemaal.

Tevens staat het boek boordevol praktische informatie over garens en breinaalden, basissteken, stekenverhouding en telpatronen.

Door de combinatie van geschreven instructies en heldere illustraties is dit het perfecte naslagwerk voor het leren van nieuwe technieken en het ophalen van uw breikennis.


Religie in 30 seconden

Russel Re Manning

Gebonden, 160 pagina's

190 x 235 mm

€ 9,99

Bestel

Wat is nu ook alweer het verschil tussen soennieten en sjiieten? Waarom telt het christendom zoveel subgroepen? Wat houden de oude spirituele tradities van de Yoruba en de Aboriginals precies in? Wat zijn de basisbeginselen van taoïsme en confucianisme? En waarom is Scientology zo populair?

Van animisme tot zoroastrisme, van de Buddhavacana tot de Koran: Religie in 30 seconden ontrafelt de 50 invloedrijkste religies, culten en sekten in minder dan een halve minuut. Niet alleen de bekende wereldgodsdiensten passeren daarbij de revue, maar ook nieuwe ‘religies’ als Falun Gong, hare krisjna en de rastafaribeweging.Crazy Competitions. 100 Weird and Wonderful Rituals

Nigel Holmes, Julius Wiedemann

Engels

gebonden, 224 pagina's

190 x 190 mm

€ 19,99

Bestel

Ooit gehoord van de Air Sex Championships in Austin Texas? Of van Bog snorkeling in Wales? Zet je dan schrap en laat je door grafisch ontwerper Nigel Holmes meevoeren langs de wildste, gekste en wonderlijkste culturele evenementen.

Of het nu gaat om het racen van slakken, babyhuilwedstrijden, het zo ver mogelijk werpen van… vrijwel alles, of het dragen van vrouwen, mensen hebben hun creativiteit al lang getoond in wilde, vreemde en soms gewoon prachtige rituelen en wedstrijden. In dit boek wordt pagina na pagina een vrolijk beeld geschetst van de vaak hilarische manier om de cultuur te vieren.


Klassieke kunst begrijpen - € 7.95 - Librero- Ezelsoor Breda


Klassieke kunst begrijpen

Marcus Lodwick

PLC, 224 pagina's

130 x 190 mm

€ 7,99

Bestel

Deze praktische gids vol nuttige informatie is onmisbaar voor de museumbezoeker en zeer boeiend om thuis te lezen. In dit boekje worden meer dan 150 personages besproken die op beroemde schilderijen staan. Van Achilles tot Zefir, van Abraham tot Zacharias. Bij elke personage staat een voorbeeld van een schilderij waar deze figuur op voorkomt.


1001 klassieke muziekuitvoeringen € 19.95 - Librero

1001 klassieke muziekuitvoeringen - nieuwe editie

Matthew Rye

gebonden, 960 pagina's

161 x 208 mm

€ 19,99

Bestel

Dit boek bevat chronologisch gerangschikte besprekingen van 1001 klassieke opnamen, van de vroegste hymnen tot moderne, avant-gardistische composities.

De besprekingen, geschreven door een internationaal panel van muziekcritici, bevatten tips voor de beste uitvoeringen en variëren van onbekende solowerkjes en kamermuziek tot de allergrootste concerten, symfonieën, opera´s en koralen.

De allerbeste uitvoering van elk werk wordt besproken, maar ook andere uitvoeringen worden genoemd. Een en ander wordt aangevuld met citaten en biografische informatie over de componisten, dirigenten en musici.


978-90-8998-976-5


Anatomie van oefeningen voor een gezond hart

Michael Jerome

paperback, 192 pagina'sh

215 x 267 mm

€ 9,99

Bestel

Niets is belangrijker dan je hart gezond en sterk te houden.

Met behulp van dit boek kun je nu actief werken aan een leefstijl waarin je dat lukt. Dit boek begint met wat je kunt doen om de conditie van je hart goed te krijgen en te houden en legt uit hoe je hartklachten kunt voorkomen – denk aan gezonde voeding. Daarnaast worden zaken als je hartslag besproken en hoe je die kunt inzetten voor een optimaal trainingsplan.

Dan volgen er reeksen met work-outs die gebaseerd zijn op je eigen niveau van fitheid, vergezeld van gemakkelijk te volgen schema’s, lijstjes met benodigde materialen, stapsgewijze instructies en duidelijke anatomische illustraties die de actiefste spieren laten zien.

Met dit boek lukt het je om je hart sterker te maken en je uithoudingsvermogen te vergroten.

9789089989505


Rome - pocketmuseum

Virginia L. Campbell

paperback, 288 pagina's

140 x 182 mm

€ 9,99


Bestel


Griekenland - pocketmuseum

David Michael Smith

paperback, 288 pagina's

140 x 182 mm

€ 9,99

Bestel

Als alle verplaatsbare artefacten uit het oude Rome op één plaats stonden, zou het leven van studenten, geschiedkundigen en kenners stukken eenvoudiger zijn. Maar de meesterwerken bevinden zich verspreid in musea overal ter wereld.

Dit boek beschrijft op levendige en informatieve wijze 200 van de belangrijkste objecten en laat de historische waarde ervan zien: als herinnering aan een belangrijke gebeurtenis of als aankondiging van het begin van een nieuwe tijd van creativiteit of politiek. Elk voorwerp, van munten uit de vijfde eeuw voor Christus tot aardewerk uit de tijd van de val van het West-Romeinse Rijk in het jaar 476, geeft een goed beeld van deze zeer invloedrijke oude beschaving.

Dit boek presenteert 200 objecten uit het oude Griekenland die zich in openbare collecties in de hele wereld bevinden. Ze illustreren de rijkdom van de antieke Griekse cultuur en brengen deze heel dichtbij.

De hier beschreven voorwerpen, van de bifaciale handwerktuigen van het vroegpaleolithicum (300.000 jaar geleden) tot het hellenistische grote altaar van Pergamum (tweede eeuw voor Christus), weerspiegelen de cyclische opeenvolging van welvaart en armoede en de van tijd tot tijd veranderende culturele en sociale normen.

Deze prachtig geïllustreerde gids met foto’s van elk object vormt een fascinerende inleiding tot een cultuur die als geen andere van invloed is geweest op de westerse beschaving.


Het boek der oneindigheid

Antonio Lamúa

gebonden, 320 pagina's

285 x 215mm

€ 14,99


Bestel


In dit rijk geïllustreerde boek maakt u kennis met de talloze manieren waarop oneindigheid kan worden benaderd.

Het begrip ‘oneindigheid’ vormt al vele eeuwen lang een bron van verwondering en fascinatie voor wetenschappers, filosofen en kunstenaars. Zo eenvoudig als het wiskundige symbool voor oneindig (de gekantelde acht) is, zo complex en veelzijdig zijn de mogelijke toepassingen van dit begrip. Oneindigheid speelt een wezenlijke rol in de wiskunde, de natuurwetenschappen, de technologie, de filosofie en de kunst.

Dit prachtig vormgegeven boek laat u kennismaken met allerlei manieren waarop we oneindigheid kunnen benaderen. Aan de hand van onderwerpen als ruimte, religie, energie, spiralen, ons denken, waarschijnlijkheid, eeuwigheid en geometrie krijgt u inzicht in de vele geheimen en raadsels die met het begrip ‘oneindigheid’ verbonden zijn.


1000 Chairs (Revised and updated edition)


Charlotte & Peter Fiell


INT


Gebonden, 640 pagina's


140 x 195 mm


€ 14,99


Bestel
Meer dan welk ander meubelstuk ook is de stoel onderworpen geweest aan de wildste fantasieën van ontwerpers.

De specifieke ronding van de rugleuning of de draaiing van een poot, de hoek van de zitting of de kleur van het gehele object weerspiegelt het stilistische bewustzijn van elke periode.


Van Gerrit Rietveld en Alvar Aalto tot Verner Panton en Eva Zeisel, van art nouveau tot de international style, van popart tot postmodernisme, het fenomeen stoel is zo complex dat het een encyclopedisch werk vereist om het volledig tot zijn recht te laten komen. Ze staan er allemaal in: Thonets stoelen van gebogen hout en Hoffmanns zitmachines, Marcel Breuers Wassilystoel en Ron Arads avant-gardistische leunstoelen.

978-90-8998-931-4

Historische atlas van het Jodendom

Dr. Ian Barnes en Josephine Bacon

Gebonden, 400 pagina's

246 x 192 mm

€ 19,99

Bestel


Deze Historische atlas van het jodendom plaatst de belangrijkste gebeurtenissen uit de joodse geschiedenis in hun sociale, politieke en geografische context, vanaf de komst van de joden in het oude Palestina tot heden. Talloze landkaarten en plattegronden verduidelijken de grote gebeurtenissen in de joodse geschiedenis, de bewegingen van het joodse volk en zijn plaats in de wereld. Deze atlas bevat bovendien tientallen foto´s en illustraties in kleur van archeologische vindplaatsen en joodse voorwerpen en schatten.
Prince


Jason Draper


gebonden, 216 pagina's


235 x 324 mm


€ 19,99


Bestel


In zijn carrière, die vijf decennia besloeg, heeft Prince daadwerkelijk de wereld veranderd. Na enkele van de origineelste albums van de jaren tachtig te hebben gemaakt waaronder 1999, Purple Rain en Sign 'O' the Times richtte hij zich op het herdefiniëren van zijn rol in de muziekindustrie; hij veranderde zijn naam in een onuitspreekbaar symbool, verklaarde de oorlog aan Warner Bros. en leidde de internetrevolutie.


Toen hij op 21 april 2016 overleed, verloor de wereld een van de weinige artiesten die met recht een genie werden genoemd. Zijn erfenis leeft voort en zal voor altijd een inspiratie blijven.


Prince: De complete geïllustreerde geschiedenis is een grote, rijk geillustreerde kroniek van zijn carrière, waarin elk album, elke film en elke tour wordt besproken.


Het boek bevat ook beschrijvingen van belangrijke medewerkers, zijn verschillende zakelijke aangelegenheden en zijn vele nevenprojecten op het podium, op plaat, op het filmdoek en nog veel meer.


JASON DRAPER heeft vele boeken geschreven, waaronder Led Zeppelin: Revealed en A Brief History of Album Covers, en heeft tien jaar lang, van 2005 tot 2015, als recensieredacteur voor het tijdschrift Record Collector gewerkt. Hij is een gerespecteerd Prince-kenner; hij trad op in de documentaire Slave Trade: How Prince Re-made The Music Business en zijn publicaties over Prince zijn in verschillende talen vertaald.


Polaroid book 978-3-8365-0189-7


The Polaroid book

Steve Cristl

E-F-D

gebonden, 400 pagina's

175 x 215 mm

€ 9,99

Bestel

De collectie van de Polaroid Corporation, die al meer dan 50 jaar bestaat, is de grootste collectie Polaroid foto´s in de wereld. Begonnen met foto´s van de oprichter Edwin Land en fotograaf Ansel Adams, bevat de collectie nu foto´s van honderden fotografen van over de hele wereld en belangrijke stukken van kunstenaars zoals David Hockney, Helmut Newton, Jeanloup Sieff en Robert Rauschenberg.


The Polaroid Book is een ode aan een medium dat het digitale tijdperk trotseert en favoriet blijft onder kunstenaars door haar grillige look.

Met meer dan 400 werken uit de Polaroid collectie en een essay door Barbara Hitchcock. Tevens een technische referentielijst van de diverse types van de Polaroid camera.

Genetica in 30 seconden librero 978-90-8998-878-2


Genetica in 30 seconden

Jonathan & Matthew Weitzman

gebonden, 160 pagina's

190 x 235 mm

€ 9,99

Bestel

Wat is DNA en in hoeverre bepalen onze genen wie wij zijn? Hoe werkt gentherapie? In de voorbije eeuw is ons inzicht in de genetica enorm toegenomen. Deze toegankelijke gids vertelt u alles wat u moet weten, van de basiskennis tot de modernste technieken. Genetica in 30 seconden brengt de bijzonderste ontdekkingen van het vakgebied in kaart, van de basisprincipes van de celbiologie tot de recente ontwikkelingen in DNA-sequencing en genoombewerking. Vorderingen in stamceltherapie, dierenklonering, genetisch afgestemde behandelingen en genetisch gemodificeerde gewassen haalden het nieuws. Maar hebt u zich ooit afgevraagd hoe deze technieken werken en wat ze betekenen voor onze toekomst? Deskundigen kraken voor u de code. In vijftig bijdragen verklaren ze de belangrijkste termen en denkbeelden, telkens in driehonderd woorden en één afbeelding. Dompel uzelf onder in de wondere wereld van de genetica, verfraaid met een reeks sprekende beelden en ondersteund door woordenlijsten en biografieën van sleutelfiguren.

1001 foto's die je gezien moet hebben 978-90-8998-896-6


1001 Foto's – Die je gezien moet hebben!


gebonden, 960 pagina's


160 x 210 mm


€ 19,99


Bestel1001 foto’s die je gezien moet hebben! is een spannende rondleiding door de enerverende geschiedenis van de fotografie.


Of het nu gaat om kunst en mode, mens en samenleving, oorlog en vrede, of natuur en wetenschap: alle beelden in dit schitterende boek zijn opmerkelijk en voorzien van boeiende teksten. Sommige foto’s zijn welbekend, andere nieuw, maar allemaal hebben ze het vermogen ons te ontroeren, te schokken of ons mensbeeld bij te stellen.


De foto’s zijn in chronologische volgorde naar het jaar van opname afgedrukt. Dit leidt in sommige gevallen tot verrassende en fascinerende aanvullingen of tegenstellingen. De tekst geeft informatie over het creatieve proces achter het betreffende beeld en de visuele, esthetische en historische betekenis. Waarom is deze foto gemaakt? Is het een geënsceneerde foto? Wat was het oogmerk? Wat was de reactie van het publiek?


Roger Fenton, William Eggleston, Henry Fox Talbot, Nick Knight, Henri Cartier-Bresson en Dorothea Lange verrichtten net als alle andere fotografen in dit boek briljant en inspirerend pionierswerk achter de camera. Dankzij hen kon de fotografie zich ontwikkelen tot een kunstvorm die ons allen aanspreekt.


Dat maakt 1001 foto’s die je gezien moet hebben! tot een verrassend, vermakelijk en verrijkend kijk- en leesboek voor iedereen die van fotografie houdt.

1000 Lights


Charlotte & Peter Fiell


gebonden, 640 pagina's


140 x 195 mm


€ 14.99Bestel


Dit boek is een inspirerend naslagwerk en beschrijft de beste onwerpen voor lampen uit de 20ste eeuw.


1000 Lights bevat een adembenemende selectie van meer dan 1000 lampen. De interessantste elektrische verlichting van de 20e eeuw, van Tiffany’s prachtige glas-in-loodlampen en compleet bizarre ontwerpen van de late jaren zestig en zeventig tot de nieuwste hightech ledlampen, worden chronologisch per decennium gepresenteerd. Alle belangrijke stijlen komen aan bod - arts & crafts, art nouveau, art deco, modern movement, De Stijl, naoorlogs, pop, radicaal, postmodern en hedendaags.


Dit ultieme handboek is een must voor verzamelaars en designliefhebbers.

Aromatherapie - Librero 978-90-8998-905-5


Aromatherapie


Jennie Harding


paperback, 224 pagina's


205 x 161 mm


€ 6,95


Bestel


Verdrijf lichamelijke en emotionele spanning met de helende kracht van natuurlijke geuren.


Plantenextracten worden al duizenden jaren gebruikt vanwege hun geneeskrachtige eigenschappen, maar de laatste jaren vinden ze een ruimere toepassing op het gebied van gezondheid en ontspanning.


Deze handleiding voor aromatherapie helpt u om een weloverwogen keuze te maken uit het aanbod van etherische oliën. U krijgt veel informatie over de beginselen en de praktijk van aromatherapie.


U leert hoe u zelf een massage kunt toepassen en wat u mag verwachten van een behandeling. Ervaar wat de natuur kan doen om uw klachten te verlichten en ontdek hoe geur uw leven verrijkt.


Met een gedetailleerd overzicht van etherische oliën Met uitleg over het gebruik van oliën voor de behandeling van specifieke klachten te bij de massagetechnieken


 Helmut Newton and Alice Springs. Us and Them - Taschen  	9783836524674


Helmut Newton and Alice Springs. Us and Them


Helmut Newton

INT

gebonden, 192 pagina's

238 x 272 mm

€ 39,99


BestelUs and Them (voor het eerst verschenen in 1999) biedt een serie treffende en intieme foto’s van Helmut Newton en zijn vrouw Alice Springs ( pseud. Van June Brunell). De collectie omvat zowel hun openbare als privéleven en bestaat uit vijf delen, van afwisselend hun eigen tedere innerlijke wereld en de glamourous ontmoetingen in hun sociale en professionele kringen. In de ‘Us’-delen maken Newton en Springs afwisselend foto’s van zichzelf en elkaar. In het afsluitende ‘Them’-deel richten ze hun camera’s op hetzelfde beroemde onderwerp, van Catherine Deneuve tot Gianni Versace. Het resultaat is een elegant en ontroerend contrast van symmetrie en verschil, waarbij twee onafhankelijke visies kunnen voortbestaan in een gezamenlijk leven en een langdurige liefde.

Op achttienjarige leeftijd (1938) ontvluchtte de Joodse Helmut zijn geboorteland Duitsland, vanwege de opkomst van het nationaalsocialisme, en arriveerde in Singapore. Daar werkte hij enkele jaren als persfotograaf voor de Engelstalige krant The Straits Times. In 1940 trok hij naar Australië, deed vijf jaar dienst in het Australische leger en verwierf de Australische nationaliteit in 1946. Hij ontmoette er de actrice June Brunell (artiestennaam van June Browne) die als model voor hem poseerde en in 1948 zijn echtgenote werd. June Newton zou later in de voetsporen van haar man treden en in 1970 onder het pseudoniem Alice Springs een fotografiecarrière beginnen. Na vele reizen naar Europa en klussen voor de Britse en Australische Vogue, verhuisde hij begin jaren zestig naar Parijs. Daar zou hij de volgende decennia als modefotograaf werken voor de Franse editie van Vogue. In 2004 kwam Helmut Newton om het leven bij een eenzijdig verkeersongeval, mogelijk ten gevolge van een hartaanval.


Helmut Newton- Sumo-met standaard- TASCHEN  	9783836517300


Helmut Newton Sumo

Engels, Frans


gebonden, 480 pagina's


267 x 374 mm


€ 99,00

Bestel

Newton´s SUMO terug, nu in een meer

handzame uitvoering. SUMO was (en is nog steeds) een gigantisch boek in alle opzichten: een eerbetoon van 480 pagina´s aan de meest invloedrijke, intrigerende en controversiële fotograaf van de 20e eeuw, dat records brak door gewicht en afmetingen.

Dit keer is er geen tafeltje van Starck bijgesloten, maar wel een unieke boekenstandaard.

Granny squares - 30 tassen  librero 978-90-8998-699-3


Granny squares - 30 tassen

Margaret Hubert

paperback, 128 pagina's

217 x 217 mm

€ 9,99

Bestel


Dit fantastische boek boordevol creatieve projecten is het resultaat van een passie voor granny squares gecombineerd met een liefde voor handtassen. Het is een ode aan de granny square. Margaret Hubert heeft tassen ontworpen voor elke gelegenheid en in allerlei vormen en maten. Gebruik het garen dat aangegeven staat bij het patroon of kies zelf een garen van dezelfde dikte voor uw eigen unieke project. Ter inspiratie bevat dit boek tien prachtige ontwerpen voor granny squares en bij elke square vindt u de patronen voor drie heel verschillende tassen. Er zijn kleine amulettasjes, ruime rugzakken en er is zelfs een aktetas voor mee naar kantoor. U kunt meteen aan de slag met deze tassen voor elke gelegenheid!

Leonardo da Vinci- complete oeuvre- Taschen 9783836559027


Leonardo da Vinci alle schilderijen en tekeningen

Johannes Nathan, Frank Zöllner

gebonden in cassette, 700 pagina's

245 x 372 mm

€ 49,99

Bestel


Hoe veelzijdig en belangrijk Leonardo da Vinci ( 1452-1519) was en hoe groot zijn invloed is geweest, is nauwelijks uit te drukken. Deze schitterende uitgave is het meest complete boek dat ooit is gemaakt over deze Italiaanse schilder, beeldhouwer, architect, technicus, wetenschapper en allround genie. De uitvergrote details van de meesterwerken van Leonardo stellen de lezer in staat om zelfs de kleinste facetten van zijn penseelstreken te onderzoeken.


Nu met een nieuw hoofdstuk over de manuscripten van de kunstenaar.

De cassette dient tevens als handige boekenstandaard

omhoog

1   2   3   4   5   6

een keuze uit ons assortiment