home Informatie Aanbiedingen -Ramsj- 2ehands Nieuwsbrief Inkoop Bestelinfo


In dit zoekvak kunt u onze ramsj en uitgaven van Taschen / Librero zoeken

MOBIEL
Laatst bijgewerkt 15-9-2018

1   2   3   4   5   6

Kunst in 30 seconden

Lee Beard

gebonden, 160 pagina's

180 x 230 mm

€ 9,95

Bestel

Kunst in 30 seconden beantwoordt tal van vragen aan de hand van 50 toonaangevende westerse kunstwerken.

Elke tekst geeft informatie over de context waarin een schilderij of beeld werd gemaakt, de belangrijkste elementen ervan en zijn invloed op latere kunstenaars.

Ontdek waarom de beelden van Michelangelo zo bijzonder zijn, hoe de impressionisten het licht wisten te vangen en waarom abstracte kunst een revolutie betekende. Dit boek is als een rondleiding door het grootste museum ter wereld.

Food Infographics

Simone Klabin, Julius Wiedemann

Engels

gebonden, 480 pagina's

246 x 372 mm

€ 49,99

Bestel


Dit boek brengt de beste infographics van alle dingen die met eten, drinken en het koken, te maken hebben.

Een must-have voor iedere 21e-eeuwse foodie, Wil je uitstekende sashimi bereiden ? Ken je het geheim van perfect gegrilde biefstuk?  Verras je gasten met je eigen gemaakte droge martini?

Food & Drinks Infographics heeft alle antwoorden en meer.

Alle keukenraadsels worden met behulp van de mooiste culinaire infographics opgelost.

Het boek opent met een voorwoord van kookauteur Michael Ruhlman, gevolgd door een historisch overzicht van afbeeldingen van voedingsmiddelen waarin wordt onderzocht hoe en waar ze zijn gebruikt.

50 dingen om te tekenen

Ed Tadem

paperback, 224 pagina's

178 x 229 mm

€ 7,95


Bestel


Scherp je tekenvaardigheden aan met deze inspirerende tekenprojecten. Of je nu nooit meer dan een poppetje hebt getekend of jaren niet meer hebt geschetst: deze reeks van 50 alledaagse en aparte tekenmodellen zal je creatieve bloed doen stromen. Het boek staat boordevol stap-voor-stapinstructies, handige tips en basistechnieken voor alle niveaus. In het boek vind je oefenbladzijden om op te tekenen, dus alles wat je nodig hebt, zijn dit boek en een potlood!

1001 historische plekken die je gezien moet hebben € 19.95- Librero

1001 Historische plekken

Richard Cavendish

gebonden, 960 pagina's

166 x 217 mm

€ 19,95

Bestel


Dit informatieve en rijk geïllustreerde naslagwerk biedt een veelzijdig beeld van plekken waar de mens door de tijd heen zijn sporen heeft nagelaten.

Een internationaal team van historici en journalisten begeleidt je op een fascinerende wereldreis langs de grotschilderingen uit de prehistorie, mysterieuze tempels uit de klassieke oudheid tot monumenten die symbool staan voor baanbrekende gebeurtenissen in de 20e eeuw.

De brede selectie van plekken in dit boek weerspiegelt duizenden jaren van historische gebeurtenissen, en loopt uiteen van de grotten van Sterkfontein, ‘de wieg van de mensheid’, nabij het Zuid- Afrikaanse Johannesburg, tot Checkpoint Charlie in Berlijn, boegbeeld van de Koude Oorlog.

Bij elke bijzondere plek wordt de geschiedenis ervan geschetst met details over de bouw of aanleg ervan, en – waar relevant – de naam van de architect of ingenieur. De plekken zijn geografisch gerangschikt en voorzien van meer dan 800 kleurenfoto’s om bij weg te dromen.

Tangram - maak eenvoudige Chinese puzzels met 7 vormen

paperback, 48 pagina's

250 x 250 mm

€ 6,95

Bestel


Welkom in de verslavende wereld van tangram!

Maak 75 uitdagende puzzels met slechts 7 geometrische vormen. Zet je hersencellen op scherp met deze bedrieglijk eenvoudig ogende, maar verraderlijk lastige verzameling hersenkrakers. Dit boek bevat een tangramset, zodat je meteen kunt proberen om de juiste oplossingen te vinden. Met de kleurige stickers kun je de figuren versieren die je inmiddels hebt voltooid.

Met meer dan 600 stickers + een tangramset


200 leuke dingen om te breien

Victoria Lyle

paperback, 224 pagina's

222 x 222 mm

€ 9,95

Bestel

Dit boek bevat een collectie van 200 leuke dingen om te breien, van bloemen en planten tot vissen, bijen en andere beestjes. Elke creatie kan gebruikt worden om kledingstukken en accessoires mee te versieren.

Er is ook een collectie bloemblokken voor het maken van plaids of om naar eigen inzicht projecten mee te maken. Blader eerst door de catalogus van ontwerpen waarin alle 200 projecten in het klein te zien zijn. Kies vervolgens een favoriet en blader naar de juiste bladzijde voor het bijbehorende patroon.

Achter in dit boek vind je een hoofdstuk met handige tips en breitechnieken.

Deze 200 projecten van toonaangevende breiontwerpers zijn snel te maken en je hebt er maar weinig garen voor nodig; perfect om kledingstukken of grote projecten mee te versieren, als cadeautje of om zelf te houden.

Ook verkrijgbaar: 200 leuke dingen om te hakenNew York. Portrait of a City


Reuel Golden


INT


Gebonden, 560 pagina's


165 x 230


€ 29,99


Bestel


Paris. Portrait of a CityJean Claude Gautrand


INT


Gebonden, 511 pagina's


165 x 230


€ 29,99Bestel


Ruim 500 historische en actuele foto's geven een beeld van ontwikkeling, dynamiek, gebouwen, bruggen, glamour en bewoners van Amerika's grootste stad. Het overzicht begint circa 1850, vlak na de uitvinding van de fotografie en met het begin van de explosieve groei van New York.


Stads- en straatbeelden wisselen af met interieurs. De foto's zijn levendig door de aanwezigheid van immigranten, bewoners, artiesten, arbeiders en badgasten. Dit boek toont een mix van architectuur-, straat- en journalistieke fotografie van hoog niveau en vaak van bekende namen.


De foto's worden afgewisseld met citaten, covers van boeken, LPhoezen en filmaffiches. Indrukwekkende fotografische ode aan de stad die nooit slaapt.
Parijs: Portrait of a City leidt ons door wat Goethe omschreef als een "universele stad waar elke stap op een brug of een plein aan een groot verleden herinnert, waar een fragment van de geschiedenis zich op elke hoek van elke straat afspeelt." De geschiedenis van Parijs wordt verteld in foto’s variërend van de vroege opnamen van Daguerre tot de meest recente beelden - een bijna volledig verslag van meer dan anderhalve eeuw transformaties en een enorm panorama van meer dan 600 pagina's en 500 foto's.


Dit boek brengt het verleden en het heden samen, het monumentale en het alledaagse, objecten en mensen. Beelden die zijn gemaakt door de meest illustere fotografen - Daguerre, Marville, Atget, Lartigue, Brassaï, Kertész, Ronis, Doisneau, Cartier-Bresson en nog veel meer - maar ook door veel onbekende fotografen


Paris: Portrait of a City presenteert een opwindende lappendeken van beelden uit heden en verleden en is een enorm en uniek fotografisch onderzoek dat in zekere zin het echte familiealbum van alle Parijzenaren is. Het is aan hen, en aan alle liefhebbers van deze hoofdstad, dat deze levendige, liefdevolle en tedere getuigenis wordt opgedragen.


bach bloesemtherapie

Bach-bloesemtherapie

Jeremy Harwood

paperback, 224 pagina's

205 x 161 mm

€ 6,95

Bestel

De ultieme, holistische bloesemtherapie – de bloesemremedies die dr. Edward Bach eind jaren twintig en dertig ontdekte – is een veilige manier van omgaan met negatieve emoties, die volgens hem de oorzaak van ziekte waren.

Deze toegankelijke gids onthult de geheimen van de ‘twaalf genezers’ – de planten die de basis vormden van zijn observaties – en de andere 26 remedies die hij later ontdekte.

Aangemoedigd door de natuurlijke genezende krachten van specifieke wilde bloemen, helpen de remedies persoonlijke harmonie en genezing te brengen.

Mensen en portretten Librero  978-90-8998-765-5


Mensen en portretten

Helen Birch

flexi, 224 pagina's

180 x 135 mm

€ 7,95

Bestel


Mensen en portretten brengt u stap voor stap de technieken bij om modellen te tekenen. Meer dan 90 kunstwerken van hedendaagse kunstenaars illustreren de basisprincipes en verrassende en vernieuwende technieken tillen uw tekeningen naar een hoger plan. Ga op zoek naar nieuwe materialen, laat u inspireren door dit boek en leer zelf dynamische portretten te maken van het fascinerendste thema dat er is: de medemens.

Nieuwe  aangebouwde ruimten 978-90-8998-7679 LIBRERO


Nieuwe aangebouwde ruimten - inspiratie voor duurzame uitbreiding van bestaande woningen


Francesc Zamora


gebonden, 336 pagina's


225 x 260 mm


€ 19,95Bestel


Bestaande gebouwen blijken voldoende flexibel te zijn om tegemoet te komen aan onze veranderende behoeften en onze leefomgeving nieuw leven in te blazen.


Bij de aanpassing van oude woonhuizen aan onze moderne levensstijl wordt vaak tegelijk gekozen voor uitbreiding van het pand, voor een groter vloeroppervlak en een verbeterde functionaliteit. Van het enorme scala aan nieuwe materialen en technologieën die worden toegepast bij nieuwbouw

kan ook optimaal geprofiteerd worden bij de aanpassing  en het behoud van historische panden.


De projecten in dit prachtig geïllustreerde boek laten zien hoe goed uitgevoerde aanbouwen de originele woning niet overheersen maar juist schitterend aanvullen op moderne, duurzame wijze.

Textielgids voor modeontwerpers


Textielgids voor modeontwerpers

Gail Baugh

flexi, 320 pagina's

205 x 240 mm

€ 19,95

Bestel


Deze textielgids is onmisbaar voor modeontwerpers. Het is alsof u uw persoonlijke stoffenexpert bij de hand hebt die u vertelt met welke stoffen u het gewenste effect kunt bereiken. U zult ontdekken hoe verschillend de stoffen zich gedragen en hoe u ze kunt gebruiken. De gids is ingedeeld naar functie. Wilt u een stof voor gestructureerde kleding, een soepele stof, een stof voor extra volume, voor een strak kledingstuk of een stof als versiering? Wilt u een kledingstuk dat strak om het lichaam zit of waarmee u een heel nieuw silhouet kunt creëren? Welk effect wilt u bereiken? Mooi, glanzend en indrukwekkend? Bij elke stof in de gids vindt u kleurenfoto´s van voorbeelden die de eigenschappen van de stof illustreren en u helpen begrijpen waarom bepaalde eigenschappen een stof geschikt maken voor bepaalde kledingstukken. Achter in dit boek vindt u overzichten met de vezeleigenschappen, de bindingen, de breisels, het gewicht, de eigenschappen en de wasvoorschriften.

200 Aquareltips & technieken - € 7.95- Librero-Ezelsoor Breda


200 Aquareltips & technieken

Robin Berry

paperback, 176 pagina's

190 x 245 mm

€ 9,95

Bestel

Voor zowel beginnende als gevorderde aquarellisten is dit overzicht van aquareltechnieken van onschatbare waarde. Het bevat vakkundige tips over allerlei onderwerpen, van onderwerpkeuze tot foutcorrectie. Door de overvloed aan adviezen en deskundige trucs is het alsof u 24 uur per dag een leraar bij de hand hebt! Dit boek bevat alle onmisbare informatie, van de compositie en allereerste opzet tot het aanbrengen van speciale afwerkingen – en alles daartussenin.

Meer dan 200 stapsgewijs uitgelegde technieken zijn op een toegankelijke manier opgesplitst en bieden snelle oplossingen en ideeën voor elke aquareluitdaging.

Thomas Edison - uitvinder van de moderne wereld -  Librero  978-90-8998-772-3


Thomas Edison - uitvinder van de moderne wereld


David J. Kent


gebonden, 260 pagina's


162 x 242 mm


€ 9,95


Bestel


Zoals van zoveel mensen die de wereld veranderen, werd van Thomas Edison (1847-1931) in zijn jonge jaren niet veel verwacht. Hij was de jongste van zeven kinderen, hij was ziekelijk en snel afgeleid, en bovendien had hij gehoorproblemen. Zijn vader vreesde dat hij achterlijk was. Maar de nieuwsgierige Edison ontpopte zich al vroeg tot uitvinder en bleek een gretige alleslezer.

Als gedreven ondernemer verkocht hij op zijn twaalfde al kranten en snoep. Dankzij zijn zakeninstinct, zijn scherpe wetenschappelijke geest en zijn tomeloze ambitie werd Edison de belangrijkste uitvinder van het eind van de negentiende en het begin van de twintigste eeuw Deze fascinerende biografie vertelt hoe Edison:

Concurreerd emet andere grote uitvinders zoals Tesla en Westinghouse.

Met zijn gloeilamp de duisternis van de wereld verlichtte

De brute kracht van elektriciteit losliet op een olifant

Alleen al in de Verenigde Staten meer dan duizend patenten verwierf.

Van alles en nog wat maakte, van een stemmachine tot de fonograaf.

Thomas Edison: uitvinder van de moderne wereld is het levendig geschreven en rijk geïllustreerde verhaal over een inventieve en nieuwsgierige jongen uit Ohio die graag nieuwe snufjes uitvond en die de wereld onherkenbaar veranderde.

De auteur David J. Kent schreef ook Nikola Tesla een leven vol elektriciteit.

100 Illustrators ( Basic Art Serie) € 14.99


100 Illustrators ( Bibliotheca Universalis)

Steven Heller, Julius Wiedemann

INT

Gebonden, 680 pagina's

140 x 195

€ 14,99

Bestel

Deze selectie van meest succesvolle en belangrijkste illustratoren van vandaag de dag uit de hele wereld is afkomstig uit Taschen’s Illustration Now-reeks. In de inleiding gaat Steven Heller in op de uitdagende selectieprocedure waarbij uit 600 illustratoren de 100 belangrijkste moesten worden gekozen. De uiteindelijke selectie, vormt een afspiegeling van de zeer dynamische en gevarieerde wereld van hedendaagse illustratie. Steven Heller is verbonden aan The New York Times. 

Wittgenstein - Een visuele introductie Librero 978-90-8998-853-9


Wittgenstein - Een visuele introductie

John Heaton & Judy Groves

flexi, 176 pagina's

€ 6,95

Bestel


Ludwig Wittgenstein geldt voor velen als de moderne Socrates. Hij staat bekend om zijn raadselachtige logica, en is een fascinerende en aantrekkelijke icoon van het modernisme. Maar waaruit bestond zijn denken nu precies?

Dit boek presenteert een merkwaardige man: een strenge logicus die poëzie hoger aansloeg dan filosofie, die een immens fortuin erfde en alles weggaf, en die de dood opzocht in de loopgraven van de Eerste Wereldoorlog. Hij was een groot leraar die zijn leerlingen adviseerde te stoppen met filosofie, een gekwelde geest die hield van grappen en krimi’s, en een eenzame man die levenslange vriendschappen onderhield.

John Heaton en Judy Groves geven bovendien een heldere, toegankelijke inleiding op zijn hoofdwerken: de monumentale Tractatus Logico-Philosophicus en de zachtaardigere Filosofische Onderzoekingen.

Een boeiende reis langs de werken en ideeën van deze grootse 20e-eeuwse logicus.

1001 Whisky's  Librero 978-90-8998-235-3


1001 Whisky's

Dominic Roskrow

gebonden, 960 pagina's

166 x 217 mm

€ 19,95

Bestel


1001 whisky’s die je geproefd moet hebben! is een waardevolle bron voor alle whiskyliefhebbers, verkent de enorme diversiteit van deze traditionele drank, laat u kennismaken met een keur aan vaak nieuwe en soms zeldzame ontdekkingen en zal uw waardering en genot van de drank op alle manieren vergroten. Een uniek en inspirerend naslagwerk voor de verrukkelijke wereld van whisky. Open dit waardevolle boek om op een verrukkelijke ontdekkingsreis te gaan langs de spannendste whisky’s ter wereld. Geschreven door een internationaal team van whiskymakers en recensenten en voorzien van 800 kleurenfoto’s van de flessen, etiketten en destilleerderijen: 1001 whisky’s die je geproefd moet hebben! nodigt uit om de fantastische wereld van whisky lof te betuigen: het ‘levenswater’ in al zijn facetten en pracht.Fashion. A History from the 18th to the 20th Century € 14.99


Fashion. A History from the 18th to the 20th Century

The Kyoto costume institute

GB

gebonden, 648 pagina's

140 x 195 mm

€ 14,99

Bestel

Kleren definiëren mensen. Kleding, of het nu een sari, kimono, of pak is, is een essentiële sleutel tot de cultuur, klasse, persoonlijkheid, of zelfs religie van een persoon.


Het Kyoto Costume Institute  vindt het belangrijk kleding sociologisch, historisch en artistiek te begrijpen. Opgericht in 1978, bezit het KCI een van de meest uitgebreide collecties kleding van de wereld en heeft wereldwijd vele tentoonstellingen samengesteld. Met de nadruk op de kleding van de westerse vrouwen, heeft het KCI een breed scala aan historische kleding, ondergoed, schoenen en mode-accessoires uit de 18e eeuw tot heden vergaard.


In dit boek wordt met prachtige foto’s de kleding op speciaal op maat gemaakte modellen ( poppen) weergegeven.


Fashion Geschiedenis is een fascinerende excursie door de laatste drie eeuwen van kleding trends. De KCI gelooft dat "kleding een essentiële uiting van ons wezen is" en hun passie en toewijding spatten van elke pagina van dit boek.


De stelling van Pythagoras - C. Alsina - Librero - 978-90-8998-680-1


De stelling van Pythagoras

Claudi Alsina

gebonden, 152 pagina's

190 x 235 mm

€ 9,95

BestelPythagoras was ongetwijfeld de eerste wiskundige superster, ­hoewel hij volgens de legende ook een enigszins obscure ­mystieke persoon was die zelfs als sekteleider werd afgeschilderd. Buiten de ­mythevorming om blijft Pythagoras een van de invloedrijkste ­namen in de ­kennisgeschiedenis van de mens. De stelling die zijn naam draagt neemt in de klassieke meetkundige verhandelingen een ­belangrijke plaats in. Als u zich in de stelling verdiept, biedt dit u de perfecte ­gelegenheid om van de optische toepassing ervan te genieten, die soms net zo eenvoudig als geniaal is.


Pythagoras fungeert ook als startpunt voor de bestudering van enkele wiskundige raadsels die al eeuwenlang de interesse van deskundigen en leken wekken en nadrukkelijker in ons dagelijks leven aanwezig zijn dan de meeste mensen zouden denken.1000 Tattoos

INT

gebonden, 544 pagina's

140 x 195 mm

€ 14,99

Bestel

Of je nu overweegt een tatoeage te nemen of alleen maar wilt zien wat anderen hebben doorstaan om hun lichaam te versieren, dit is het boek dat je moet lezen. 1000 Tattoos onderzoekt de geschiedenis van deze kunstvorm over de hele wereld door middel van designs en foto’s – van 19e-eeuwse gravures tot tribale lichaamskunst, van circusvrouwen in de jaren twintig tot klassieke motorrijdersontwerpen. Het boek geeft een fascinerend inzicht in de tatoeagekunst.

Henk Schiffmacher wordt al jaren gezien als een van de sterren van de tattoo-scene.


The new erotic photography Vol 1


Dian Hanson & Eric Kroll

INT


gebonden, 320 pagina's


156 x 217 mm


€ 9,99


Bestel


Dit boek is een heruitgave van het eerste deel van The New Erotic Photography, met tientallen fotografen uit verschillende landen. In dit 320 bladzijden tellende boek ontmoet je Ralph Gibson, Jan Saudek, Terry Richardson, Natacha Merritt, Petter Hegre, Richard Kern en tal van andere talenten die de erotiek herdefiniëren; speels, provocerend en uitbundig sexy.Haaktherapie

Betsan Corkhill

paperback, 144 pagina's

222 x 222 mm

€ 9,95

Bestel

In ons drukke bestaan is het vaak lastig om rustige momenten te vinden waarin we ons alleen op ons eigen welzijn kunnen concentreren.

Stress, boosheid, angst en gebrek aan vertrouwen zijn allemaal kenmerken van het hectische leven dat we vaak leiden. Steeds opnieuw is aangetoond dat rustige momenten van bedachtzame reflectie essentieel zijn om ons gezond te houden, zowel van lichaam als van geest, en om onze productiviteit en alertheid te verbeteren.

Dit boek is bedoeld om u te laten zien hoe gemakkelijk het is om ‘ík-tijd’ vrij te maken: u hebt alleen een haaknaald en wat garen nodig.

Met eenvoudige, stapsgewijze gezondheidsoefeningen en prachtige, inspirerende haakpatronen komt u creativiteit al snel tot leven terwijl u ontdekt hoe u het kalmerende ritme van haken kunt gebruiken voor meer mindfulness in uw levensstijl


Krachttraining - librero -978-90-8998-648-1


Krachttraining

Hollis Lance Liebman

paperback, 160 pagina's

195 x 255 mm

€ 9,95

Bestel

Dit boek is de ultieme stapsgewijze gids met meer dan 75 geweldige oefeningen om alle belangrijke spiergroepen in het lichaam te ontwikkelen, versterken en verstevigen.

Anatomie van de oefeningen

Waar zitten de pectoralis major, de trapezius en de deltoideus medialis? Dit boek bevat gedetailleerde anatomische illustraties en kleurenfoto’s die precies laten zien welke spieren worden getraind, zodat u elke oefening vloeiend en veilig kunt uitvoeren en er optimaal van kunt profiteren.

Unieke aanpak

Dit boek bevat tips om elke oefening op de correcte manier uit te voeren, oefeningen voor de warming-up en coolingdown, en speciaal samengestelde programma’s voor een complete workout.

Understanding the World: The Atlas of Infographics-TASCHEN 978-3-8365-4883-0


Understanding the World: The Atlas of Infographics

Sandra Rendgen, Julius Wiedemann

INT

gebonden, 456 pagina's

24,6 x 37,2 cm

€ 49,99

Bestel

Deze uitgebreide publicatie is het vervolg op Taschen’s Information Graphics, met meer dan 300 hedendaagse en vintage visualisaties van onze wereld. Het omvat de huidige staat en de historisch vorming van onze maatschappij, cultuur en milieu. Het laat buitengewone ontwerpen zien met data, maar ook de fascinerende stand van zaken hoe wij leven.


100 Contemporary Wood Buildings 978-3-8365-4281-4


100 Contemporary Wood Buildings

Philip Jodidio

INT

gebonden, 656 pagina's

240 x 305 mm

€ 39,99

Bestel


Ook verkrijgbaar in de kleine uitvoering in de Bibliotheca Universalis


100 Contemporary Wood Buildings

Philip Jodidio

INT

gebonden, 688 pagina's

140 x 195 mm

€ 14,99

Bestel


In 100 Contemporary Wood Buildings is te zien dat hout, hoewel mogelijk het oudste, ook een van de meest moderne bouwmaterialen is. Dankzij computergestuurde ontwerptechnieken kan hout op verbazingwekkende nieuwe manieren bewerkt worden. Hout is zo hedendaags als maar zijn kan, economisch, ecologisch en van nature warm.

omhoog

1   2   3   4   5   6

een keuze uit ons assortiment