home Informatie Aanbiedingen Ramsj 2ehands Nieuwsbrief Inkoop Bestelinfo


In dit zoekvak kunt u alleen onze ramsj en uitgaven van Taschen / Librero zoeken

MOBIEL
Laatst bijgewerkt 13-7-2018

1   2   3   4


Tweehonderd jaar Koninkrijk - Atlas van Stolk

Emilie van der Maas & Lina van der Wolde

Paperback – 160 pag – geïllustreerd – groot formaat

Van 19.95 voor 9.90

Bestel


Tweehonderd jaar terug in het verleden. Het lijkt lang, maar slechts drie grootmoeders of grootvaders overbruggen die tijd. Hoe zag het leven er uit, twee eeuwen geleden? Wat veranderde er in de loop der tijd? Geen makkelijk te beantwoorden vragen, want in tweehonderd jaar zitten veel feiten en beelden. In ‘Tweehonderd jaar Koninkrijk’ gaat het om die beelden. Want beelden geven de drie grootmoeders of grootvaders een gezicht. Alles wat je ziet, stamt uit de Atlas van Stolk, genoemd naar de Rotterdamse familie Stolk die sinds het begin van de negentiende eeuw historische, spot- en emblemataprenten en portretten betreffende de Nederlandse geschiedenis verzamelt en wier collectie inmiddels een kwart miljoen beelden bevat. Met tijdsbalk.De jaloerse waterkip- Sprookjes, mythen en legenden over planten en dieren

Els Baars

Gebonden – 144 pagina’s – geïllustreerd

Van 14.95 voor 6.90

Bestel


Betoverende natuurverhalen én weetjes voor elk seizoen. Wist je dat de statige blauwe reiger van Koninklijke afkomst is? En dat de waterkip ooit wit was en net zo snel vloog als een duif? Deze prachtig geïllustreerde bundel brengt 23 nieuwe sprookjes en legenden bijeen over Nederlandse vogels, planten en dieren. Voor iedereen die van 'verhalen vertellen' houdt of er graag naar luistert.

Verhalen die elke wandeling in de natuur extra leuk maken en bovendien ook verrassende weetjes bevatten. Zo wordt elk seizoen, ieder uitstapje in de natuur een stuk wonderlijker.

Leuk voor natuur- en tuinliefhebbers, wandelaars, natuurgidsen, ouders & kinderen. Met prachtige natuurfoto's.
De grote ogen van Kees van Dongen

Paperback – 223 pag – geïllustreerd – groot formaat  

Van 34.95 voor 12.50

Bestel

De tentoonstelling 'De grote ogen van Kees van Dongen' liet circa tachtig internationale topwerken zien van de befaamde schilder Kees van Dongen.

In deze tentoonstellingscatalogus beschrijft Gastconservator Anita Hopmans in drie hoofdstukken, de ontwikkeling die Van Dongen heeft doorgemaakt en zijn betekenis binnen de internationale moderne kunst in de eerste decennia van de vorige eeuw. Dit wordt geïllustreerd met biografisch beeldmateriaal, atelierfoto's, affiches en ansichtkaarten die Van Dongen naar familie en vrienden stuurde.

In het catalogusoverzicht staan paginagrote afbeeldingen van alle tentoongestelde werken


Het grote wetenschapsboek - grote ideeën eenvoudig uitgelegd *licht beschadigd

Erick Vermeulen

Gebonden – 352 pagina’s

Van 19.99 voor 10.00


Bestel

uitverkocht


Ontstond het heelal met een oerknal? Is licht een golf, een deeltje, of beide? Is de mens verantwoordelijk voor de opwarming van de aarde? Is er een Theorie van Alles mogelijk? Dankzij de wetenschap kunnen we de wereld waarin we leven begrijpen aan de hand van technologische hoogstandjes en het verleggen van de grenzen van onze kennis.

Het Grote Wetenschapsboek bevat diagrammen waarmee ingewikkelde theorieën uit de doeken worden gedaan, originele citaten die je bijblijven en leuke illustraties die onze kennis van de wetenschap op speelse wijze duidelijk maken, kortom een fantastisch bladerboek over de geschiedenis van de natuurwetenschap


omhoog

1   2   3   4  

zomerramsj